Na ndiqni edhe në

Kuzhinë

Akullore me miell, hiti i verës

Akullore me miell, hiti i verës

E gjitha që ju duhet janë një gotë akullore të cilën e keni shkrirë më parë dhe 2/3 e së njëjtës gotë miell.

Zgjidhni enën e përshtatshme për furrën me mikrovalë, pastaj bashkoni mirë përbërësit në të., transmeton Telegrafi.

Ena le të mos jetë e mbushur plot, nëse dëshironi sasi më të madhe më mirë është ta përgatitni në dy pjesë, sepse sasia më e vogël e masës më mirë do të piqet.

Masën e bashkuar futeni në mikrovalë tre deri në pesë minuta – dhe kulaçi është i gatshëm!

Mund ta servirni me disa kupa akulloreje apo me pije të ftohtë freskuese.

Shikoni hollësitë e instruksionit: