Na ndiqni edhe në

Marrëdhënie

Video/ Kur Zogu merr përgjigjen që askush nuk e pret live

Video/ Kur Zogu merr përgjigjen që askush nuk e pret live

Në emisionet live gjithçka është e parashikuar, nga ngjyrat, tek regjia e deri tek pyetjet e moderatorëve për të ftuarit, por ajo që nuk është e parashikuar dhe është gjithmonë pikëpyetje, është përgjigja që merret nga personi i ftuar.

Por siҫ duket, emisioni i mëngjesit në “Ora News” ka dalë jashtë pritshmërive të drejtuesve, pasi Zogu i Tiranës në terren dhe moderatorët në studio janë shtangur nga njëra anë dhe shkrirë së qeshuri nga ana tjetër me përgjigjen që kanë marrë nga një qytetar.

Zogu i Tiranës ka pyetur një burrë të moshuar se “ҫfarë do të bënit ju, nëse do të kishit 24 orë jetë?”, dhe përgjigja e qytetarit është... shikoje në video dhe shkrihu së qeshuri./ I.M-Dritare.net