Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Si ta luftoni gripin, që në simptomën e parë!

Si ta luftoni gripin, që në simptomën e parë!
Tani jemi në një sezon që avash-avash fillojnë të përhapen viruset dhe gripi.

Kollitje, temperaturë, dhimbje fyti, teshtimë dhe të tjera si këto i kemi të gjithë kur na prek gripi. Nëse nuk kujdeseni, gripi mund t’ju marrë edhe jetën.

Si të shpëtoni nga gripi, duke e kapur që në simptomën e parë?  Është shumë e lehtë, thjesht duhet të bëni disa gjëra. Dritare.net ka sjellë për ju disa gjëra të vogla që duhet të bëni, kur keni simptomat e para të gripit.

Lani duart me sterilizues

Për më shumë klikoni në fotogalerinë më poshtë!/Përshtati: Kadrije Çako/dritare.net

Vëmendje: Nëse këtë artikull  e keni hapur nga Facebook, për të shikuar fotogalerinë e plotë ju lutem klikoni në, www.dritare.net.