Shtëpia juaj duket e vjetër, vetëm sepse mbani këto gjëra brenda!

Nëse shtëpia juaj u duket e vjetër edhe pse është e re, ka një shpjegim. Ju po mbani në shtëpi disa gjëra që e bëjnë të duket e tillë. Dritare.net do ju tregojë çfarë janë ato gjëra që e bëjnë shtëpinë të duket e vjetër./E.B-dritare.net

Ju mbingarkoni me dekorime orenditë

clutter

Përdorni çentro dhe dantella

doilies

Mbani lule dhe bime false

flowers

Keni televizor nga ata të vjetrit, të mëdhenj.

TV

Edhe kompjuterët e modeleve të vjetra e bëjë shtëpinë të duket e vjetër

computer

 

LEXO DHE :  Jeni sportive? Ja çantat më të bukura të shpinës, këtë sezon!

Muri i veshur me dërrasë, shëmton shtëpinë

paneling

Akoma mbani në shtëpi perde me fruda

blinds

Tapete me xhufka

carpeting

Vendosni akoma letër muri

wallpaper

Keni shumë mobilie me ngjyra

furniture

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.