Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Rama bën një premtim për gratë dhe vajzat që punojnë në bashkitë e djathta

Rama bën një premtim për gratë dhe vajzat që

Kryeministri Rama iu ka premtuar vajzave dhe grave që punojnë në bashkitë e djathta se nuk do të largohen nga puna kur të vijnë kryetarët e majtë në krye të bashkive.

"Asnjë vajzë apo grua nuk do të largohet nga puna në bashkitë e djathta që sot iu mbaron mandati. Vendet e zëna me kushurirllëk do të pastrohen me transparencë. Nuk do të ketë asnjë hyrje triumfatore nëpër bashki. Administratat e djathta nuk duhet të gjykohen nga këndi i së majtës", e.k-Dritare.net