Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Pse Bebe Rexha nuk këndon këngë që s'i ka realizuar vetë?

Pse Bebe Rexha nuk këndon këngë që s'i ka realizuar

Puna që bën vet në një projekt është shumë e rëndësishme, dhe Bebe Rexha e thonë pa asnjë dyshim që nuk mund të këndojë nëse nuk përfshihet dhe vetë në këngë. Pra, nuk këndon dot eksperiencat e dikujt tjetër.

“Për mua të shkruaj një këngë është terapi, s’mund ta imagjinoj të bëjë një album apo këngë, pa qenë e përfshirë në mënyrë kreative. Është shumë e rëndësishme për mua”, ka thënë ajo për Fault Magazine.

Bebe Rexha: I won't release music without being creatively involved

Këngëtarja 28 vjeçare është autore e këngës The Monster, e cila është kënduar nga Rihana dhe Eminem, dhe Bebe e vlerëson faktin që kënga e saj është kënduar nga këto dy këngëtarë të mëdhenj, sepse kështu e marrin më seriozisht.

Image result for rihanna eminem monster

“Unë dua që gjithmonë t’i shkruaj vetë tekstet, dua këngët të jenë të miat. Por i mbështes femrat dhe artistët e tjerë".

Bebe sapo ka hedhur së fundmi në treg albumin  “Expectations”, i cila është një eksplorim i jetës së saj.

Image result for expectations bebe rexha

Në fund ajo ka thënë: “Jeta është më e bukur kut ti thjesht ndjek rrjedhën e saj. Për mua ky album ka qenë një përpjekje për të nxjerrë gjërat në dritë”.

Image result for bebe rexha