Më mirë një kryeministër idiot që punon për populin, se një që i jep mend botës

“Bashkimi Europian është në një udhëkryq historik ku presioni i brendshëm i egoizmave nacionalë po kërcënon projektin madhor të Shteteve të Bashkuara të Europës”, – iu tha ne Bruksel Rama studentëve të pranishëm.
Sa do kisha deshire qe te udhehiqesha nga nje udheheqes qe nuk merret me punet e BE-se, OKB-se, SHBA-se, Ballkanit, por me detyrat e shtepise se vet. Sa do kisha deshire qe te bente ca gjera te thjeshta, shume te thjeshta si psh rritja e standartit te jeteses, permiresimi i cilesise se arsimit dhe jetes se ketij fshati te vogel qe quhet Shqiperi. Sa do kisha deshire te udhehiqesha qofte edhe nga nje idiot, por idiot qe shikon punet e atyre qe e kane votuar t’iu rregulloje kete jete mizerje, por jo ti jape mend botes.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.