Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Do të çuditeni nga çmimet e hoteleve më të shtrenjta në botë!

Do të çuditeni nga çmimet e hoteleve më të

Duhet ta mendoni dy herë, para se të kaloni një natë në hotelet e mëposhtme.

Ata janë të shpërndarë në çdo cep të botës, dhe jo çdo njeri mund të kalojë natën aty, sepse për shumicën, ndoshta një natë është sa rroga e tyre mujore.

Në fotogalerinë më poshtë, sjellim hotele me çmimet më të shtrenjta, që fillojnë nga 1 mijë euro nata, deri në 11 mijë euro./ I.M-Dritare.net

Vëmendje: Nëse këtë artikull e keni hapur nga Facebook, për të parë fotogalerinë e plotë klikoni në www.dritare.net