‘Çmendet’ bashkia e Kavajës, 3.7 miliardë lekë për rehabilitim e një përroi

Bashkia e Kavajës, e drejtuar nga Elvis Roshi, pritet që të kryejë një tender, me një fond prej afro 4 miliardë lekë kjo për rehabilitimin e një përroi.

Kështu sipas të dhënave në faqen e Agjencisë së Prokurimeve Publike, kjo bashki ka hapur tenderin për rehabilitimin e përroit të Leshniqes, ku fondi limit pa TVSH është 375 milionë lekë të reja.

Ndërkohë që një tjetër tender është dhe ai për furnizimin me karburant të kësaj bashkie, i cili vlerën e  milionë lekëve të vjetër, ndërsa tenderi për blerje materialesh dhe lyerje të objekteve mësimore ka në fond prej 1.6 miliardë lekëve të reja.

Njoftimi 1 

BASHKIA KAVAJE

Autoriteti Kontraktor Bashkia Kavaje

LEXO DHE :  Ja si do të jetë moti sot!

Procedura e Prokurimit është e Hapur

Objekti: Rehabilitimi i përroit Leshniqe, Kavaje

Fondi limit pa TVSH: 375,000,000 lekë

Afati 7 muaj

Hapja e ofertave do të bëhet ne www.app.gov.al

Afati i fundit për pranimin e dokumenteve 13.05.2016 ora 10:00

Njoftimi 2 

BASHKIA KAVAJE

Autoriteti Kontraktor Bashkia Kavaje

Procedura e Prokurimit eshët e Hapur

Objekti: Furnizimi me karburant

Fondi limit pa TVSH: 28,416,667 leke

Burimi i financimit: Buxheti i Shtetit të Ardhurat , Grante, donacione etj.

Buletini Nr. 16 datë 25 Prill 2016 Agjencia e Prokurimit Publik

Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, Këshilli i Ministrave Tel.+ 355 4 22 77 510https://www.app.gov.al 21/461

Afati 12 muaj

Hapja e ofertave do te behet ne www.app.gov.al

Afati i fundit për pranimin e dokumenteve 11.05.2016 ora 10:00

kavaje

kavaje_1462460291-6800487

 

Për t’u bërë pjesë e grupit "Dritare.net" mjafton të klikoni: JOIN GROUP

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.