Çfarë ndodh kur ju i bllokoni njerëzit në Instagram!

Disa njerëz ju thjesht nuk dëshironi t’i keni më miq në Instagram dhe u bëni bllok. Por çfarë ndodh kur ju i bllokoni ata?

Bllokimi i njerëzve në Instagram do të thotë që ata të mos jenë më në gjendje të gjejnë profilin tuaj, postimet tuaja apo gjithçka tjetër që ka lidhje me ju në këtë aplikacion.

Mos u shqetësoni! Njerëzve nuk ju shkon njoftimi që i keni bllokuar. Nëse njerëzit që ju keni bllokuar, ju përmendin në Instagram, ajo nuk shfaqet në aktivitetin tuaj.

LEXO DHE :  Tjetër aksident i rëndë në Shkodër/ Humb jetën motoçiklisti

Pasi ju bllokoni dikë, pëlqimet dhe komentet e tyre, që jua kanë bërë më parë, qëndrojnë në foto e video. Nëse doni edhe mund t’i fshini vetë.

Ju duhet të dini gjithashtu se kur bllokoni dikë, nuk keni mundësi të shikoni postimet e tyre nga llogaria juaj./E.B-dritare.net

Për t’u bërë pjesë e grupit "Dritare.net" mjafton të klikoni: JOIN GROUP

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.