Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

7 arsyet pse duhet të kemi një shoqe të ngushtë

7 arsyet pse duhet të kemi një shoqe të ngushtë

Shoqet e ngushta ne i konsiderojmë si motra dhe nuk do ta imagjinonim jetën tonë pa një të tillë. Ata janë me ne në çdo moment të jetës tonë, qofshin momente të mira apo të këqija. dritare.net zbulon 7 arsye pse na nevojitet shoqja e ngushtë.

1. Sepse japin këshilla të sinqerta.

Image result for best friend talking

2. Sepse qeshin me ju edhe me gjënë më të pakuptimtë.

Image result for best friend laughing

3. Sepse gëzojnë me ju për arritjet, ju duan kur jeni shumë keq.

Image result for celebrating achievements with my friend

4.Sepse shoqëria nuk ka moshë.

Image result for old friends laughing

5. Sepse janë të vetmet që ju duan ashtu siç ju jeni.

Image result for best friend hug

6. Sepse janë aty kur kemi më shumë nevojë.

Image result for best friend crying and hugging

7.Sepse ata vijnë për ne edhe nëse janë mijëra kilometra larg./E.B- dritare.net

Image result for best friend hug