Na ndiqni edhe në

Modë

10 gjëra që duhet të dijë çdo shofere (shofer)!

10 gjëra që duhet të dijë çdo shofere (shofer)!

Miq, qofshi shoferë ose jo, një gjë është e sigurt: Ju kaloni shumë kohë në makinë. E ndonjëherë të ngasësh makinën është e mërzitshme, sidomos kur shpenzoni më shumë kohë se zakonisht në të. Por ka një lajm të mirë për ju. Disa këshilla dhe truke mund t’ju ndihmojnë që ta ngisni makinën më lehtë, me më siguri dhe më qejf./dritare.net/

1. Krahu i serbatorit

Keni marrë makinë të re? Mos u shqetësoni, shigjeta e mëposhtme do t’ju tregojë se në cilën anë ndodhet serbatori.

1

2. Llojet e shenjave rrugore

2

3. Bëje vetë. Mbajtëse për makina

3

4. Guida për parkim paralel

4

5. Si të ndezësh makinën me ndihmën e një makine tjetër

5

6. Për më tepër hapësirë, përdorini këtë ndarje

6

7. Bëje vetë aromatikun e makinës

7

8. Mbrojtës dielli

83

9. Koshi i plehrave të makinës

9

10. Ji gjithmonë i organizuar

10