Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Sot KLP zgjedh emrat për SPAK, hapet gara për kryetarin

Sot KLP zgjedh emrat për SPAK, hapet gara për kryetarin
Këshilli i Lartë i Prokurorisë do të emëroj sot tetë prokurorët që do të jenë pjesë e SPAK-ut. Me emërimin e prokurorë do të hapet dhe gara  për drejtues të kësaj Prokurorie të Posaçme.

SPAK që do të hetojë dhe çojë në gjykatë dosjet e korrupsionit dhe krimit të organizuar. Me ngritjen tij do të shkrihet.

SPAK dhe BKH do të jenë struktura të specializuara për hetimin e korrupsionit dhe ligji parashikon se kjo e fundit do të jetë në varësi të SPAK-ut.

Lista e anëtarëve të SPAK

Altin Dumani, prokuror në Prokurorinë e Apelit Tiranë

Arben Kraja, prokuror në Prokurorinë e Përgjithshme

Behar Dibra, prokuror në Prokurorinë e Krimeve të Rënda

Edvin Kondili, prokuror në Prokurorinë e Krimeve të Rënda

Elida Celami (Kaçkini) prokurore në Prokurorinë e Tiranës

Ened Nakuçi, prokuror në Prokurorinë e Krimeve të Rënda

Enkeleda Millonai, prokurore në Prokurorinë e Elbasanit

Klodian Braho, prokuror në Prokurorinë e Krimeve të Rënda./E.B-dritare.net