Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Si ta zgjidhni kostumin e plazhit sipas formës së trupit!

Si ta zgjidhni kostumin e plazhit sipas formës së trupit!

Bikini apo me trup? Zgjedhja e kostumit të drejtë është gjithmonë mjaft e vështirë. Jo vetëm sepse tenedencat e çdo viti ndryshojnë, por mbi të gjitha sepse është thelbësore të kuptohet se cili model është më i përshtatshmi për llojin e trupit tuaj për të fshehur defektet dhe për të rritur pikat e forta.

Dritare.net sjell disa modele trupash dhe kostumet e banjës që u përshtaten atyre.

Duke shpërthyer si Beyonce

E vogël si Cristina Ricci

Trup i madh si Kate Winslet

Hyjnore si Jennifer Lawrence

Mahnitëse si Salma Hayek

Me forma si Beth Ditto

Një dardhë si Nicki Minaj

Supet e gjëra si Zsuzsanna Jakabos

Latine si Jennifer Lopez

Delikate si Rihanna

Një mollë si Soko

Bombastike si Paloma Feith. K/C/dritare.net