Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Shikoni fotot më të fuqishme të të gjitha kohërave!

Shikoni fotot më të fuqishme të të gjitha kohërave!
Një foto është e mjaftueshme për të përshkruar shumë, pa përdorur fjalë. Imazhet e fuqishme, emocionale dhe të paharrueshme tregojnë  momentet më të mira, ose më të këqija të ekzistencës njerëzore.Dritare.net ju sjell disa foto që përshkruajnë të tashmen tonë,  humbjen dhe triumfin tonë, këmbënguljen dhe dështimet tona, dhembshurinë dhe urrejtjen, inteligjencën dhe marrëzinë.

Në galerinë e mëposhtme, do të gjeni fotot më të fuqishme të të gjitha kohërave, që ilustrojnë gjendjen e njerëzve në mbarë botën./I.M-dritare.net