Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Shihni sa shumë ide mahnitëse për dekorimin e verandës tuaj!

Shihni sa shumë ide mahnitëse për dekorimin e verandës tuaj!

Tashmë që jemi në stinën e pranverës shumë pak njerëz që kanë shtëpi me verandë preferojnë të qëndrojnë në ambientet e brendshme të saj. Qëndrimi në verandë ose ballkon në orët e para të mëngjesit dhe mbrëmjes është një kënaqësi me vete. Por sigurisht që të ndihemi më mirë, në verandën tonë përveç asaj që na ofron natyra, ne kemi nevojë të kemi një ambient sa më të këndshëm. Këtë mund ta arrijmë  vetëm me disa elementë të thjeshtë. Jo vetëm kaq, por edhe nëse nuk e keni fatin të keni një shtëpi me oborr, pragu i banesës tuaj duhet të jetë i veçantë. Shihni sugjerimet që sjell për ju Dritare.net, me të cilat me siguri do të dashuroheni. V.D./Dritare.net/