Princi George regjistrohet në shkollë fillore

Djali më i madh i Williamit dhe Kate, Dukës dhe Dukeshës së Kembrixhit, apo Princi i tretë në radhën për fronin e Mbretërisë së Bashkuar, është regjistruar tashmë në shkollën fillore “Thomas’s Battersea”.


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.