Prefektja e Tiranës: Nga paniku shumë qytetarë e kaluan natën jashtë

Prefektja e Tiranës, Suzana Jahollari, tha për News 24 se shumë qytetarë e kaluan natën jashtë pas tërmeteve të fuqishme që shkundën vendin dje dhe mesnatën e kësaj të diele.

“Gjatë gjithë natës situata është ndjekur në çdo njësi që ka pasur probleme. Kanë qenë të gjithë anëtarët e Komisionit të Emergjencave, nga policia, njësitë administrative, në gatishmëri. 

Paniku ishte shumë i madh, ndaj ngritëm komisione, gjashtë qendra emergjence në zonat më problematike. Nga mesnata deri në orën 06:00 ka përfunduar ngritja e këtyre qendra. Njëra është te “Stadiumi Dinamo”, ku kemi vendosur çadra, një ambulancë, zjarrfikëset, njësia nr.5.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.