Na ndiqni edhe në

Modë

Këto janë çantat më të bukura të verës!

Këto janë çantat më të bukura të verës!

Këtë verë, në modë nuk janë më çantat e mëdha ku mund të mbash gjithçka, por çantat e vogla të cilat janë më të lehta për t;u mbajtur dhe ju bëjnë të dukeni më bukur.

Këto janë çantat më të bukura të verës!

Ajo që vihet re këtë sezon janë ngjyrat. Për çantat nuk ka një ngjyrë specifike, por i gjeni të ndryshme. Gjithashtu edhe modelet janë të shumëllojshme. Shihni fotot më poshtë./E.B-dritare.net

Këto janë çantat më të bukura të verës!

Këto janë çantat më të bukura të verës!

Këto janë çantat më të bukura të verës!

Këto janë çantat më të bukura të verës!

Këto janë çantat më të bukura të verës!

Këto janë çantat më të bukura të verës!

Këto janë çantat më të bukura të verës!

Këto janë çantat më të bukura të verës!

Këto janë çantat më të bukura të verës!

Këto janë çantat më të bukura të verës!

Këto janë çantat më të bukura të verës!

Këto janë çantat më të bukura të verës!