Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Leyla Moses-Ones: Krenare për bashkëpunimin Shqipëri-SHBA

Leyla Moses-Ones: Krenare për bashkëpunimin Shqipëri-SHBA

Sot po zhvillohet konferenca për sfidat e NATO-s ndaj teknologjisë së informacionit.

Të pranishëm në këtë konferencë janë zv.ambasadorja e Amerikës Leyla Moses-Ones Në fjalën e saj ajo tha se, ndihet krenare për bashkëpunimin mes Shqipërisë dhe SHBA-ve.

"Krenare për bashkëpunimin mes Shqipërisë dhe SHBA-së, kjo temë është me shumë ndikim në politikën e jashtme", tha Leyla Moses-Ones./E.B-dritare.net