Kjo është dashuria platonike e aktores turke!

Aktorja e njohur si Nilyfer nga seriali “Diamante dhe Dashuri”, Bestemsu Ozdemir I ka hapur vetes një rrugë për një dashuri të re pas ndarjes me aktorin turk Can Yaman. Dritare.net informon se lidhja e tyre ka përfunduar në një mënyrë të papritur pasi ata dukeshin shumë të lumtur. Por mesa duket aktorja turke e ka harruar shpejt këtë gjë pasi ka rënë në gjurmët e aktorit të njohur si Omer nga seriali “Diamante dhe Dashuri”. Ata kanë qenë shokë gjatë xhirimit të serialit dhe aktorja e njohur e ka marrë në ndjekje nga afër aktorin turk. Ajo po e shpenzon kohën e saj për të bindur aktorin e njohur për një lidhje me të. Ajo ka përdorur për këtë shokët e përbashkët dhe u ka kërkuar atyre që ti tregojnë vendet që frekuenton ai. Edhe pse 10 vite më i madh aktorja nuk e ka aspak problem pasi ka rënë në dashuri me aktorin e njohur./M.S-Dritare.net

LEXO DHE :  Ngatërruan himnin shqiptar, UEFA 20 mijë euro gjobë për FrancënPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.