Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Këto janë shenjat që tregojnë se trupi juaj po plaket shpejt!

Këto janë shenjat që tregojnë se trupi juaj po plaket

Në disa raste, ndonëse në një moshë relativisht të re, trupi plaket më shpejt. Këto janë disa nga shenjat që e tregojnë këtë.

Rënia e flokëve

Njollat në trup ju shfaqen më shpesh

Keni më shumë rrudha se mikesha juaj, që është në të njëjtën moshë si ju

Ndiheni shumë të lodhur dhe shpesh nxirrni justifikime të kota për të mos dalë me miqtë

Nuk keni më forcë për të hapur kavanozat

Pantallonat tuaja të preferuara, tashmë ju qëndrojnë të ngushta në bel por të lira te këmbët

Nuk bëni një gjumë të qetë

Shpesh, njerëzit mendojnë se jeni më e madhe në moshë seç jeni në të vërtetë

Nuk mund te ecni më shpejt

Të ngjisësh shkallët, ju duket sikur po ngjisni një mal

Periodat e çrregullta. /L.F-dritare.net