Keni hapësirë të vogël në shtëpi? Ja mobiliet që ju duhen!

Për ata që duan të maksimizojnë një hapësirë të vogël, blerja e mobilieve të reja, tingëllon absurde. Por shihni pak, kjo nuk ka të bëjë me shtimin e orendive në një shtëpi që s’ka fare hapësirë, por me vendosjen në mënyrë të zgjuar të tyre. Ose blerjen e disa mobilieve që nuk kanë një funksion të vetëm, por më shumë se dy.

LEXO DHE :  Voltana Ademi: Jam kërcënuar nga Denar Biba dhe kryeministri Rama!

Edhe shkallë edhe raft për libra. Edhe divan dhe mbajtëse librash. Edhe tavolinë hekurosjeje edhe pasqyrë. Doni më shumë? Dritare.net ka sjellë për ju në galerinë më poshtë, disa orendi që do t’ju lirojnë më shumë hapësirë në shtëpi./K.C/dritare.netPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.