Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Ka halle e halle. Ky qytetar i kërkon gruan, Ramës!

Ka halle e halle. Ky qytetar i kërkon gruan, Ramës!

Kryeministri Rama, përgjatë gjithë këtyre ditëve ka dëgjuar të gjithë qytetarët, duke u dhënë përgjigje për pyetjet që ata kanë.

Por, një burrë e ka befasuar kryeministrin. Ai i ka kërkuar gruan, të cilën ia kishin çuar në një hotel në Golem, pa e pyetur.

Rama i është kthyer duke i thënë që të marrë autobusin dhe të shkojë te gruaja e tij./E.B-dritare.net