Na ndiqni edhe në

Marrëdhënie

Ja çfarë tregon muaji i lindjes për jetën tuaj seksuale!

Ja çfarë tregon muaji i lindjes për jetën tuaj seksuale!

Marrëdhëniet intime duket se po bëhen gjithnjë e më shumë të lehta, pasi vetë njerëzit janë zhveshur nga komplekset ! Dhe me një person që të tërheq fizikisht apo seksualisht me të cilin nuk ke një lidhje dashurie mund të krijosh një lidhje duke thyer kështu shumë norma ekzistuese deri disa dekada më parë. Nëse jeni një tip që nuk do i thoinit jo një natë “onë nightstand” të paktën siguihuni me çfarë personi po shkoni në shtrat që të dini çfarë ju pret

Janar: Njerëzit e lindur në janar janë konservatore kur bëhet fjalë për marrëdhëniet intime. Nuk e kanë të lehtë të shkojnë në shtrat me një person, pa u bindur se ai është i duhuri apo nuk do ikë fshehurazi nga dhoma kur të zbardhë dita e nesërme.

Shkurt: Njerëzit e lindur në shkurt janë aventurierë. Ata janë pasionantë dhe priren të lidhen shpirtërisht me personin në krahë e kjo gjë i çon këta njerëz shumë shpejt në shtrat.

Mars: Po të ishte e mundur për njerëzit e lindur në muajin mars, do e kalonin gjysmën e ditës në shtrat. Seksi për ta është shumë intensive, sepse ata i japin partnerit gjithçka që kanë.

Prill: Ky është muaji i njerëzve të pavarur. Seksi me një person të lindur në këtë muaj është i nxehtë, intensiv dhe shumë pasionant, sepse ata janë të sunduar nga Marsi. Kini kujdes me dozat e romantizmit sepse kjo gjë do e trembë partnerin.

Maj: Njerëzit e lindur në maj bëjnë dashuri dhe jo seks, do të thotë që nëse nuk e duan personin në krahë, nuk ka shanc që ai çift partnerësh të përfundojë në shtrat.

Qershor: Njerëzit e lindur në qershor duan të provojnë çdo pozicion sepse duan të dinë gjithçka për gjithçka. Pëlqejnë të eksperimentojnë dhe të provojnë gjëra të reja.Me ta do të ndiheni si në një kënd lojrash ku duhet të bëni akrobacira dhe lojra për të zbavitur partnerin.