Na ndiqni edhe në

Histori Shqipërie

Bogë, te Kulla e Bajraktarit!

Bogë, te Kulla e Bajraktarit!

Udhëtimi i radhës i Dritare TV këtë fundjavë ishte në Bogë.

Bogë, te Kulla e Bajraktarit!

Te Kulla e Bajraktarit, në një nga oazet e bukura të Veriut të Shqipërisë, krijuar nga Gëzim Olaj!

Bogë, te Kulla e Bajraktarit!

Një vend i rrallë, unik, në një bisedë mes maleve, në 1750 m mbi nivelin e detit në natyrën mes Bogës dhe Thethit!

Bogë, te Kulla e Bajraktarit!

Gëzim Olaj u kthye nga Lodra pas shumë vitesh, për të investuar në tokën e tij në Bogë.

Bogë, te Kulla e Bajraktarit!

Gjithçka e gjen në këtë vend, natyrë e virgjër, ajër i pastër, ushqim bio, njerëz të mrekullueshëm!

Bogë, te Kulla e Bajraktarit!

Në Bogën unike, të Shqipërisë turistike, prekur e treguar në Dritare TV!/L.F-dritare.net

*Mos harroni t’i bëni Subscribe kanalit tonë në YouTube Dritare TV dhe të shpërndani videon nëse ju pëlqen!