Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Gjykata vendos sot për Agim Kajmakun

Gjykata vendos sot për Agim Kajmakun

Gjykata Penale, do të zhvillojë sot seancën për kryetarin e bashkisë së Vorës, Agim Kajmakun. Ai u denoncua nga Partia Demokratike, 3 vepra penale "Falsifikim i vulave, stampave ose formularëve", Falsifikim i dokumenteve" dhe "kryerja e funksionit pas dhënies fund të detyrës". Sot në seancën që do të nisë në orën 10:30, gjykata do të marrë vendimin nëse çështja do të kalojë për gjykim, do kthehet për hetime të mëtejshme apo do të kalojë për gjykim./L.F-dritare.net