Foto/ Gati burgu për vipat shqiptarë!

“313” në Tiranë është gati për të pritur të burgosurit vip.

Në këtë burg, që ka përfunduar tanimë do të izolohen anëtarët dhe krerët e organizatave kriminale, të cilët kanë mundur që edhe nga qelitë të drejtojnë veprimtarinë e trafikut të drogës, të  prostitucionit, apo të përfshihen në krime të tjera të rënda.

LEXO DHE :  Çfarë është agjërimi 16/8, efektet shëndetësore dhe si ta praktikoni!

Të burgosurit do të hyjnë në këto qeli, ndëse ndaj tyre do të aplikohet “41 bis” që është ligjin i regjimit të posaçëm të sigurisë adaptuar nga modeli italian./ I.M-Dritare.netPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.