Na ndiqni edhe në

Marrëdhënie

Faqja pornografike tregon se çfarë seksi preferojnë shqiptarët

Faqja pornografike tregon se çfarë seksi preferojnë

Një prej faqeve më të mëdha pronografike ka publikuar raportin e vitit 2017 duke nxjerë zbuluar preferencat që vizitorët nga shtete të ndryshme të botës kanë.

Në hartë vihet re se përgjatë 2017-ës shqiptarët, Kosova dhe Maqedonia kanë klikuar më tepër kategorinë “MILF”, që përfshin gra të martuara apo të ndara që shihen si tërheqje seksuale te të rinjtë.

Ndërsa fqinjët tanë në jug, grekët, duket se janë interesuar më shumë për seks mes lesbikesh.

Në fakt termi ‘Lesbian” është më i kërkuari botërisht i ndjekur nga ‘Milf’ dhe ‘Hentai’./L.P./

rgergh34g34g4g.jpg