Basha publikon fotot, ja ku e kaloi Krishtlindjen!

Krishtlindja mbledh bashkë familjet dhe bashkë me to festimet kumbojnë. Ndërkohë që shumë personazhe publike vendosin ta festojnë Krishtlindjen familjarisht, lideri i opozitës, Lulzim Basha ka vendosur që këtë ditë ta festojë mes familjeve të thjeshta të Lezhës.

Përmes një postimi në Facebook, Basha na tregon se, këtë ditë të veçantë e kaloi pranë familjes Ndoka në Hajmel dhe familjes Lorja në Stajkë. Ndërkohë, Basha ka dërguar një mesazh për të gjithë, në këtë ditë:

 “Krishtlindja na bashkon të gjithëve rreth vlerave më të mira të familjes, të komunitetit dhe të Atdheut, e na mbush me optimizëm dhe besim për të nesërmen. Këtë ditë të Lindjes së Krishtit e kalova pranë familjes Ndoka në Hajmel dhe familjes Lorja në Stajkë. Ndonëse në vështirësi të mëdha, mesazhi i tyre në këtë ditë të shenjtë është besimi dhe shpresa tek e nesërmja. Pata nderin të ndalesha për të uruar edhe Ipeshkvin e Dioqezës së Sapës Dom Simon Kullin.


Krishtlindja na bashkon të gjithëve rreth vlerave më të mira të familjes, të komunitetit dhe të Atdheut, e na mbush me optimizëm dhe besim për të nesërmen.”, -shprehet Basha./K.C/dritare.net

LEXO DHE :  Të refuzuarit e mëdhenj të Perëndimit, që bëjnë si të gëzuarPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.