As gjatësinë, as muskujt, ja çfarë pëlqejnë femrat tek meshkujt!

Shpesh meshkujt mendojnë se gratë tërhiqen nga gjatësia apo muskujt, por sipas një studimi ky është mendim i gabuar pasi femrat pëlqejnë meshkujt me mjekër, ky është tipari pas të cilit ato çmenden.

Studimi “The Masculinity Paradox”, u paraqiti mbi 8 mijë grave foto të ndryshme të meshkujve me gjatësi të ndryshme të mjekrës dhe ju kërkuar që të rendisin fytyrat në aspektin e tërheqjes duke nisur nga ata që mund t’i joshnin më shumë deri tek ata më pak.

LEXO DHE :  Kadare: Peter Handke kaloi kufirin e letërsisë!

Ato zgjodhën dhe me kë do të preferonin një lidhje serioze e me kë një lidhje afatshkurtër dhe si përfundim shumica pëlqente dhe tërhiqej nga meshkujt me mjekër të gjatë dhe shumë më pak nga meshkujt pa mjekër./Dritare.net

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.