Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Arsyet përse gruaja ju refuzon në shtrat!

Arsyet përse gruaja ju refuzon në shtrat!

Kur gruaja juaj ju refuzon në shtrat, jo domosdoshmërish lidhen me arsyen e parë që ju vjen në mendje, tradhtia apo zbehja e ndjenjave. Mos dilni në përfundime të gabuara por shikoni si mundësi këto arsye:

1.Ajo po sillet ftohtë për shkak të sherreve që keni bërë së fundmi

2.Ajo mund të ketë dhimbje, por ende nuk jua ka thënë. Ndaj zgjedh të shmanget.

3.Nuk po i kushtoni vëmendje gjatë ditës. Që të keni marrëdhënie intime, si fillim duhet t’i kushtoni rëndësi çdo detaji, që jo domosdoshmërish lidhet me seksin.

4.Ajo është e rraskapitur dhe shumë e lodhur për t’ju përgjigjur kërkesave tuaja në shtrat.

  1. Mbase seksi është bërë një rutinë, ndaj duhet të mendoni si ta bëni sërish për vete me metoda të reja./dritare.net