Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

A e rrezikon nesër Kokëdhima, Gramoz Ruçin?

A e rrezikon nesër Kokëdhima, Gramoz Ruçin?

Ka dy lajme që shkaktojnë dyshim në tregun politik. I pari ka lidhje me ambicjet e përfolura të Koço Kokëdhimës për t’u zgjedhur Sekretar i Përgjithshëm i PS-së në vend të Gramoz Ruçit. Këtë përfolje, Kokëdhima e përgënjeshtroi dje.

Ndërsa sot, mbi 250 delegatë të jugut, pikërisht nga zona ku mendohet se qëndron forca e Ruçit, janë mbledhur në një darkë të shtruar nga Kokëdhima në lokalin e Vladimir Kostës, një deputet tjetër biznesmen i PS.

A thua, nesër baza e partisë do të “kërkojë” me këmbëngulje që Kokëdhima të zgjidhet Sekretar i Përgjithshëm i PS-së, dhe ky të pranojë, duke qenë se si komunist i vjetër, nuk i kundërshton dot dëshirat e popullit?

Le të presim. Na ndajnë më pak se 24 orë./dritare.net