Na ndiqni edhe në

Modë

10 shenja që tregojnë se keni të dashurën më të mirë në botë

10 shenja që tregojnë se keni të dashurën më të

Femra, keni dashur ndonjëherë të jeni e dashura më e mirë për partnerin tuaj? Atëherë kontrolloni listën e mëposhtme dhe shikoni nëse ja keni arritur qëllimit apo... jeni pranë.

Ndërkohë, lista duhet të shikohet edhe nga djemtë dhe nëse ata shohin ngjashmëri mes asaj që lexoni dhe gjërave që bën e dashura juaj, atëherë jeni me shumë fat.

1. Pëlqen të luajë videolojëra

Ajo “vdes” të luajë FIFA, Cod, etj., madje ajo ju lejon që të luani me të dhe miqtë tuaj gjatë gjithë kohës. Ndoshta, ajo është edhe më e mirë se ju dhe ju mund ndonjëherë.

2. Është falënderuese

Nuk ju kundërshton gjatë gjithë kohës. Ajo vlerëson atë që bëni ju dhe ka besim në ty.

3. S’është egoiste

Ajo bën gjëra të mira për vete dhe për ty. Ajo dëshiron të ndajë jetën me ty dhe të bën të ndjehesh sikur të je pjesa më e rëndësishme e saj.

4. Është gati të dehet me ty

Ajo “vdes” që të pijë me ty, gjithë natën derisa të “shkëputeni” nga realiteti.

5. E kupton “natën e djemve”

Ajo e kupton që ndonjëherë ti ke nevojë që të dalësh vetëm me shokët dhe nuk tenton t’ju pengojë. Ajo nuk do t’ia dijë kur do të kthehet në shtëpi, madje edhe kur nuk ktheheni gjithë natën, ajo nuk nervozohet.

6. Gatuan mirë

Ajo pëlqen të gatuajë për ty dhe bën një punë të jashtëzakonshme në kuzhinë. Ajo gatuan shumë shumë mirë.

7. Të surprizon

Ajo bën shumë surpriza për ty. Ajo pëlqen të gatuajë ëmbëlsirën tënde të preferuar dhe ta lejë në frigorifer.

8. Është e pavarur

Ajo është e pavarur, nuk ka nevojë për ndihmë për të bërë gjëra, i bën vetë. Ajo është e maturuar dhe kupton që mund t’i bëjë të gjitha vetë.

9. Është argëtuese

Ju keni ditën më të mirë të jetës kur jeni me atë dhe është një person që pëlqen të bëjë gjëra argëtuese me ty. Me pak fjalë, ti je gjithmonë i lumtur kur je pranë saj.

10. Ajo të dashuron sinqerisht, thellësisht dhe marrëzisht

Ajo të dashuron ty për atë që je dhe të premton që do të jetë me ty përgjithmonë. Ndoshta edhe mund të mos e thotë, por kur je pranë saj e ke atë ndjenjën që do të jesh gjithmonë me të.