Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Statistikat/ Kush janë më të rrezikuarit nga koronavirusi sipas moshës, gjinisë dhe sëmundjeve!

Statistikat/ Kush janë më të rrezikuarit nga koronavirusi sipas

Bazuar në të gjitha 72,314 raste të koronavirusit të konfirmuara që janë infektuar me këtë virus, një statistikë e realizuar nga shkencëtarët kinezë, ka dalë në përfundimet se kush janë më të prekurit nga koronavirusi, e veҫanarisht kush është më i rrezikuari se nëse preket nga kjo sëmundje mund të vdesë.

Dritare.net sjell më poshtë gjetjet e shkencëtarëve kinezë./ I.M-Dritare.net