Shikoni çfarë shtëpie është ndërtuar, me 4 kontenierë deti!

Një grua kanadeze, ka ndërtuar një shtëpi të veçantë me 4 kontenierë deti. Duke përdorur ato, kanadezja ndërtoi një shtëpi të jashtëzakonshme.  Ndërtimi i shtëpisë nuk ishte i lehtë, por inxhinierët arritën të ndërtonin shtëpinë. Shikojeni si duket ajo./E.B-dritare.net

LEXO DHE :  Komisioneri Publik nuk ankimon vendimin për prokurorin Olsian Çela

 

 

 

 

 

 PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.