Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Nuk e patë Jonida Maliqin? Ja video e performancës në Eurosong!

Nuk e patë Jonida Maliqin? Ja video e performancës në Eurosong!

Për të gjithë ata që nuk mundën të shihnin performancën e Jonida Maliqit, ne e kemi sjellë për ju.

Jonida Maliqi performoi e dyta me këngën “Ktheju tokës” dhe deri tani kryesor me mbi 10 mijë vota para shteteve të tjera nga votat e publikut. Ju mund të votoni në faqen zyrtare të Eurosong dhe të mbështesi Shqipërinë të promovohet.(Voto direkt këtu)/e.k-Dritare.net