Na ndiqni edhe në

Shkrimet e Rudinës

Nexhmije Hoxha/ Intervista e fundit

Nexhmije Hoxha/ Intervista e fundit

Në intervistën e lamtumirës, ajo tregon 95 vitet e jetës së saj dhe sidomos  vitet me Enver Hoxhën, duke e nisur me njohjen, propozimin, martesën e deri te jeta e përbashkët, letërkëmbimet, ditarët, të cilat bashkë me arkivin personal, video dhe foto,  të familjes Hoxha, që shoqërojnë intervistën,  shfaqen për herë të parë në ekran. Një intervistë që do të marrë audiencën maksimale për temat që trajton, dëshmitë e herës të parë, së një gruaje që është dëshmitarja e pothuaj 100 viteve histori Shqipërie  dhe protagoniste kryesore e saj për pothuaj  50 vjet.

[ot-video][/ot-video]

[ot-video][/ot-video]