Na ndiqni edhe në

Shkrimet e Rudinës

Dritare në Turizëm - Katër tregime për Rehovën/ Pj.2

Dritare në Turizëm - Katër tregime për Rehovën/ Pj.2

Rehova & Himara, si juglindja me jugun, të bukura dhe unike. 6 Tregime për Shqiperinë që dua.

Në këtë pjesë të dytë të emisionit do të qëndrojmë sërish në Rehova. Ajo nuk mbaron së na treguari atë që ofron për vetn dhe turistët. Do të flasim me atë që e njeh mirë këtë zonë e brezat e saj sepse i arsimoi ata. Ky është arsimtari Stefan Qiriaqi në Rehovë i cili na tregon punën e tij ndër vite. Do njihemi me zonjën Shazie Keko, që na tregon për mikëpritjen e turistëve, për ushqimet e tyre të pëlqyera dhe për dashurinë e tyre ndaj fshatit. Do e mbyllim me Arben Malon, kryetarin e Bashkisë Kolonjë për të treguar më shumë për Rehovën.