Na ndiqni edhe në

Bota

Janë mbi 50 vjet, njihuni me të famshmit që vetëm rinohen!

Janë mbi 50 vjet, njihuni me të famshmit që vetëm rinohen!

Shkenctarët kanë gjetur një metodë të re për të parandaluar plakjen në qelizat e lëkurës së njeriut për 30 vjet. Por, edhe pa e përdorur këtë teknikë, disa njerëz duket se vetëm po shkojnë duke u rinuar dita-ditës. Për disa, sekreti është te stili i jetës dhe ushtrimet, e të tjerët duket se marrin pak ndihmë nga ndërhyrjet kirurgjike

BrightSide ka analizuar ndryshimet e të famshmëve ndër vite, të cilët duket se vetëm po shkojnë duke u rinuar pavarësisht kalimit të viteve.

Lista nis me këngëtaren e famshme, Maddona, e cila edhe pse ka 62 vjet, duket si vajzë e re, e vazhdon me Beyoncen, Jennifer Aniston, Nicole Kidman, Keanu Reeves dhe Mattheë McConaughey./Xh.Xh/dritare.net

Janë mbi 50 vjet, njihuni me të famshmit që vetëm rinohen!

Janë mbi 50 vjet, njihuni me të famshmit që vetëm rinohen!

Janë mbi 50 vjet, njihuni me të famshmit që vetëm rinohen!

Janë mbi 50 vjet, njihuni me të famshmit që vetëm rinohen!

Janë mbi 50 vjet, njihuni me të famshmit që vetëm rinohen!

Janë mbi 50 vjet, njihuni me të famshmit që vetëm rinohen!

Janë mbi 50 vjet, njihuni me të famshmit që vetëm rinohen!

Janë mbi 50 vjet, njihuni me të famshmit që vetëm rinohen!

Janë mbi 50 vjet, njihuni me të famshmit që vetëm rinohen!

Janë mbi 50 vjet, njihuni me të famshmit që vetëm rinohen!

Janë mbi 50 vjet, njihuni me të famshmit që vetëm rinohen!

Janë mbi 50 vjet, njihuni me të famshmit që vetëm rinohen!