Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Andi Hoxhaj, një histori shqiptare në Londër!

Andi Hoxhaj, një histori shqiptare në Londër!

Andi Hoxhaj është pedagog në Universistetin prestigjoz Warwick në Britaninë e Madhe.

Ai është personazhi i edicionit të shtatorit, “Shqiptarë të mrekullueshëm”, një cikël i realizuar në kanalin youtube të Dritare.net, me mbështetjen e Abi Bank.

Gazetarja Rudina Xhunga, udhëtoi në Britaninë e Madhe për të realizuar intervistën me të , të cilën mund ta ndiqni më poshtë.

Është historia e një djali nga Vlora, që ia doli të shkollohej jashtë, vetëm, pa shanse financiare, sepse kishte një ndihmë të madhe, dëshirën për dije. Për ta marrë dhe ndarë. Ai ia doli. Po ti që do shohësh tani këtë dokumentar, pse mendon që nuk mundesh?/dritare.net

https://www.youtube.com/watch?v=J8hXnvmGtKo