Na ndiqni edhe në

Shkrimet e Rudinës

Ahmetaj: Distancohem nga çdo individ që shet dhe blen votën

Ahmetaj: Distancohem nga çdo individ që shet dhe blen votën

Arben Ahmetaj tha në 'Dritare me Rudinën' se, distancohet nga çdo individ që shet dhe blen votën.

Arben Ahmetaj: Unë distancohem nga çdo individ që shet dhe blen votën. Prokuroria të hetojë me urgjencë. Unë distancohem. Ne kemi kërkuar në kod, që ta bëjmë kodin dhe ta përmirësojmë që këto të mos ndodhin. E mbani mend Rruzhdien.

Erl Murati: Ke ardhur në pushtet me devizën e drejtësisë, çfarë keni bërë?

Arben Ahmetaj: Personi dhe prokurori që ka pasur këtë dosje është i asociuar me PD./K.C/dritare.net