8 pozicione seksi që ju ndihmojnë të arrini orgazmën!

Ndërkohë që më pak se 20 për qind e grave e arrijnë orgazmën përmes marrëdhënieve vaginale, goditjet e partnerit tuaj me shumë mundësi nuk do t’ju bëjnë ta arrini atë kënaqësi.

Për fat të mirë, ka kaq shumë kënde, teknika dhe lodra që  mund  t’ju bëjnë ta arrini shpejt orgazmën. Dritare.net ka sjellë për ju disa pozicione seksi që do t’ju bëjnë ta arrini orgazmën shumë shpejt.

LEXO DHE :  Pas shtëpive, deputetët e rinj në Parlament kërkojnë zyra dhe sekretarë

1-  Flutura e hekurt. Shtrijeni partnerin tuaj. Ndërsa jeni mbi të, dhe ai i ka gjunjët hapur, lëvizni sa të mundni, avash ose shpejt.

Flutura e hekurt. Shtrijeni partnerin tuaj. Ndërsa jeni mbi të, dhe ai i ka gjunjët hapur, lëvizni sa të mundni, avash ose shpejt.

Për më shumë zbuloni në galerinë më poshtë!/dritare.netPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.