Na ndiqni edhe në

Kuzhinë

Ushqimet për lëkurë të shëndetshme dhe të bukur

Ushqimet për lëkurë të shëndetshme dhe të bukur

Lëkura kurohet në tavolinë, sepse falë ushqimit të duhur mund t'i fusim organizmit përbërës të cilët favorizojnë qëndrueshmëri, elasticitet, pastërti.

Momenti më i rëndësishëm i ditës? Mëngjesi, sepse kosi, uji dhe frutat pastrojnë organizmin dhe rrisin gjallërinë.

Ja 10 ushqimet për një lëkurë të shëndetshme dhe të bukur.

Mjalti

Peshku blu

Kosi

Frutat e thata

Mish i kuq

Ujë

Drithëra integrale

Avokado

Çaj jeshil

Fruta e perime