Të njoh me Panajanë e agroturizmit vlonjat!

Panajaja ndodhet në hyrje të Vlorës.

Është plot me vreshta, ullinj dhe zogj bio.

Kush nuk ka ngrënë një drekë në këtë zonë, duhet te shkojë patjetër.

 

Panajaja është e ardhmja e agroturizmit vlonjat.

LEXO DHE :  Hapja e negociatave/ Ja data kur do të jepet përgjigjja për Shqipërinë!

 

Shko të na besosh! Dritare.net ju njeh me vreshtat e Xhelal Xhafës, në Restorant Palma, në Panaja./Dritare.net

 

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.