Na ndiqni edhe në

Shqiptar

Nuk mbarojnë të papriturat në BBV: Ja zgjedhja që duhet të bëjë Kristi

Nuk mbarojnë të papriturat në BBV: Ja zgjedhja që duhet

Pas gjithë ngjarjeve të ditës së sotme, një tjetër zgjedhje duhet të bëjë tashmë Kristi. Ai u zgjidh për Kutinë e Pandorës, të cilin ai vendosi ta hapte dhe fitoi një takim me të atij Robert Aliaj.. Vetëm pas çdo të mire ka edhe një të keqe. E keqja ishte: Përveç teje gjithë të tjerët kalojnë në nominim. Tani le të shohim çfarë do të ndodhë e kush do të largohet ditën e martë. A/S-Dritare.net

Nuk mbarojnë të papriturat në BBV: Ja zgjedhja që duhet

Nuk mbarojnë të papriturat në BBV: Ja zgjedhja që duhet