Na ndiqni edhe në

Shqiptar

Kush largohet sonte Efi, Luizi apo Kiara?

Kush largohet sonte Efi, Luizi apo Kiara?

Dea Michel u vu sot përballë një zgjedhjeje si fituesja e lojës me pyetje të disa ditëve më pare.

Ajo nxori në nominim 3 banorë dhe njeri prej tyre do të lërë sonte shtëpinë e BBV. Sipas jush kush duhet të largohet sonte? Efi, Luizi apo Kiara?

Poll