Na ndiqni edhe në

Shqiptar

Jori nis një zinxhir shpëtimesh. Në nominim shkon Keisi, Antoneta dhe Qetsori!

Jori nis një zinxhir shpëtimesh. Në nominim shkon Keisi, Antoneta

Jori si liderja e shtëpisë ka avantazh në lojë. Ajo nisi një zinxhir shpëtimesh dhe çoi në nominim Keisi, Antoneta dhe Qetsori. Zinxhiri ishte për gjithë banorët përveç Luizit, Oltës, Deas, Kristit dhe Lorencit. Katër të parët duke qenë se janë lojtarë të vjetër dhe Lorenci se ka imunitet që nga hyrja në shtëpi. /A.S-Dritare.net