Na ndiqni edhe në

Shqiptar

Ja finalisti i dytë që u largua sot nga shtëpia e BBV

Ja finalisti i dytë që u largua sot nga shtëpia e BBV

Një tjetër nga 3 finalistët e mbetur u largua nga shtëpia. Ajo ishte Efi, e cila humbi mundësinë për të fituar çmimin e madh. Gjithsesi si një nga finalistet ajo fitoi 10. 000 euro dhe një kontratë që iu ofrua. /A.S-Dritare.net