Na ndiqni edhe në

Shqiptar

Egla Ceno martesë fiktive në Itali? Vëllai i aktores zbulon të vërtetën!

Egla Ceno martesë fiktive në Itali? Vëllai i aktores zbulon

Vëllai i Egla Cenos ka reaguar pas lajmeve rozë se aktorja ka qenë e martuar me një italian, lidhje e cila është mbajtur e fshehtë.

Beso Ceno ka rrëfyer se Egla nuk rezulton e martuar me një shtetas italian dhe nuk ka pasur lidhje fiktive për dokumente.

“Nuk është e martuar, për të fituar letrat në Itali ka qenë në martesë fiktive nuk jam shumë i sigurt po nuk është e martuar, një mik i ngushtë është ofruar ta ndihmojë unë e di që motrën e kam të pamartuar nuk e di si figuron në gjendje civile po e di që nuk është e martuar. Më kujtohet është një mik i ngushtë në fillimet e saj kur ka filluar letrat … me sinqeritetin më të madh do ishte injorancë e madhe që vëllai nuk do dinte diçka, jemi njerëz të lirë të themi çfarë duam”, tha ai në Shqipëria Live./M.K-dritare.net